BigDeal - Kielikoulutus T:mi, Gsm 040 353 7488, heikki.orkimo@bigdeal.fi, Ratapihankatu 47 B 22, 20100 TURKU
Referenssit

Heikki Orkimo on suunnitellut ja toteuttanut englannin kielen koulutuksia ja kursseja vuodesta 2007.

Yritysten henkilökunnille:

Aikuiskoulutuskeskuksille:

Useita englannin kielen asiakaspalvelukursseja vuodesta 2007 vuoteen 2015. Viimeisimmät Omniassa Eximia Valmennus Oy:n kautta.

Eri alojen ammattilaisille ja yksityisopiskelijoille englannin kielen opetusta ja sparrausta mm. erilaisiin työtehtäviin. Tämä ryhmä onkin vuosien varrella muodostanut yrityksen suurimman asiakasryhmän. Englannin tunneilla heitä on käynyt yksityisopetuksessa sekä pari- ja pienryhmissä melko tasaisena virtana vuodesta 2007. Erityisen hyvin ovat olleet edustettuina kaupan -, logistiikan - ja viestinnän ammattilaiset sekä kuljetus- ja rakennusalan yrittäjät.

Käännöskokemusta Heikillä on mm. tasekirjojen: tuloslaskelmien, taseiden, kassavirtalaskelmien, tilintarkastajien raporttien ja vuosikertomusten - kääntämisestä suomesta englanniksi; sekä AV-ohjelmakääntämisestä englannista suomeksi Alfa TV:lle (IRR-TV ry) vuodelta 2015.

Heikki Orkimolla on englanninkielinen Bachelor of Business Administration -tutkinto (BBA) kansainvälisestä liiketoiminnasta. Hänellä on myös Australiassa suoritettu kielenkääntäjän tutkinto: englanti-suomi-englanti ja Cambridge yliopiston CPE -kielitutkinto. Englanninkielisestä kulttuurista ja kielen kulttuurisidonnaisuudesta Heikillä on runsaasti käytännön kokemusta - hän on asunut Australiassa 7 vuotta.

Bookmark and Share

 

2024 © BigDeal Kielikoulutus